Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Ποία είναι σύμφωνα με τον ΟΕΕΚ τα βιβλία που θα μπορούσαν να διαβάσουν οι μαθητές ώστε να πετύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης για τους ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Τα ακόλουθα βιβλία είναι σύμφωνα με τον ΟΕΕΚ για την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης. Με άλλα λόγια μπορείτε να βρείτε σε αυτά τις απαντήσεις στις ερωτήσεις πιστοποίησης.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1.      «Μικροοικονομική θεωρία και εφαρμογές» ΚΩΤΤΗΣ
2.      «Σύγχρονη Μακροοικονομική θεωρία και πολιτική» ΚΩΤΤΗΣ
3.      «Εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής» ΚΕΡΑΜΕΑΣ
4.      «Μεγάλη μαγειρική» ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
5.      «Η νέα διεθνής κουζίνα» ΒΛΑΧΟΥ
6.      «Ελληνική κουζίνα» ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ
7.      «Χρυσή ζαχαροπλαστική» ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
8.      «Θέματα υγιεινής τροφίμων - διαιτητική» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
9.      «Οδηγός τροφίμων και ποτών» ΚΑΡΔΟΥΛΗΣ
10. «Εμπορευματογνωσία» ΓΕΩΡΓΑΝΤΕΑΣ
11. «Ζαχαροπλαστική Τεχνική» ΣΙΑΒΑΣ - ΓΚΟΥΒΑΣ
12. «Εστιατορική» ΒΑΓΕΝΑΣ
13. «Σύνθεση εδεσματολογίου» ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ
14. «Μπαρ - Οινολογία» ΜΑΡΡΑΣ

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου